Contact

Heb je ideeën, vragen of wil je samenwerken? Leuk!

Heb je zorgen over je boom of beplanting, wacht niet!

Kijk even bij de FAQ hieronder of
Vul onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen

Veel fruitbomen worden in de winter gesnoeid. Wintersnoei heeft een ander effect op de boom als zomersnoei. Wat een fruitboom nodig heeft, heeft te maken met de conditie, de vruchtdracht en het doel van de boom te maken. We komen graag kijken en bespreken wat de boom nodig heeft.

Ja die geef ik, over fruitbomen, erfbeplanting, en veel meer. Stuur me een bericht en vertel me waar, wanneer, voor wie, hoe lang en waarover en we overleggen wat daar het beste bij past.

Storm is heel heftig, zelfs goede bomen kunnen schade krijgen. Als je denkt dat het spoed heeft, sms, bel of app snel. Na storm houden we er rekening mee dat er gebeld kan worden over stormschade. We proberen snel langs te komen om acute problemen op te lossen (veiligheid en voorkomen verdere schade), daarna kunnen we een afspraak maken voor het afwerken.

Helaas kunnen we dat niet op afstand bepalen. Er zijn veel factoren die meespelen in hoe we het het beste uit kunnen voeren en hoe veel tijd we er voor nodig hebben. Het maakt veel uit of alles door het huis of een klein steegje gesleept moet worden of dat het snoeihout gewoon mag blijven liggen. Daarom komen wij graag langs om de situatie te bespreken en een kostenraming te maken. Aan dit bezoek zijn geen kosten verbonden en geen verplichting tot uitvoer.

Als er groot bomenwerk uitgevoerd wordt, kunnen we anderen niet onder de boom aan het werk laten, dat is te onveilig. Maar buiten dat gebied kan je zelf goed meehelpen met wegslepen en/of verzagen van takken en stammen. We overleggen dit voor de uitvoer en voor het opmaken van de prijs.

In de boom neem ik de telefoon niet op. En als ik advies geef, laat ik me niet afleiden door een telefoontje over een heel ander onderwerp. Dan kan ik mijn werk niet goed doen. Probeer het later gewoon weer, of stuur een bericht via whatsApp of Signal of mail.

In de winter zie je meer van de opbouw en de conditie van de stam en takken, in de zomer zie je veel minder van dat, maar kan je veel ‘lezen’ van de toestand van het blad.