Snoeibedrijf 'de Boomgaard'

Meer plezier met en van uw beplanting.

Cursusoverzicht

Het overzicht voor het cursusaanbod. Staat de cursus die u nodig heeft er niet tussen? stuur dan gewoon een bericht om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever niet in groepsverband iets leren, of heeft u uw eigen groepje al bij elkaar, dat is ook mogelijk. 

In de beschrijving vind u wat meer informatie over de bomen (ouderdom en toestand) zodat u een indruk heeft of de cursus bij u past.

Snoeiexcursie

De snoeiexcursie is nieuw van Snoeibedrijf 'de Boomgaard'.

Heb je onlangs of langere tijd geleden een snoeicursus gevolgd, maar wil je toch eens wat meer bomen beijken en bespreken? Snoeibedrijd 'de Boomgaar'd biedt dit jaar mogelijkheden aan om boomgaarden te bekijken. Zo kan u uw aktuele vragen stellen en inzicht krijgen. Het is niet als vervanging van een snoeicursus, maar er komen wel aspecten naar voren, de materie even opfrissen of in een ander daglicht stellen. Juist door in groepsverband bomen te bekijken en te bespreken, kan je veel leren en zelfvertrouwen opbouwen. Ook ik heb het niet in een keer geleerd, door samen te kijken en te luisteren heb ik veel inzicht op gedaan. Dit wil ik jullie ook bieden.

Basiscursus fruitbomenDatum: (za) 10 maart 2018 

In de landelijke omgeving van Zuidlaren.

Op deze lokatie kan je veel leren over wat er met bomen gebeurt als je weinig of laat ingrijpt, maar vooral ook wat je nog kan doen. De bomen geven veel typische situaties weer wat bij velen in hun boomgaard voorkomen.

SnoeiexcursieDatum: en lokaties nog in overleg

meer info volgt